top of page

Leer ook het patisserie vak!

U ziet ze vast vaak bij de bakker liggen. Heerlijke cakejes, taarten en bonbons die zo mooi versierd zijn, dat het bijna zonde is om ze op te eten. Deze kleine kunstwerkjes vallen onder het mooie vak ‘patisserie’.

Wat is patisserie?

Niet iedereen kan zomaar zeggen dat hij of zij het vak patisserie beheerst. Om dit goed te kunnen, is het mogelijk om cursussen en opleidingen hierover te volgen en natuurlijk oefening baart kunst. Onder de term patisserie vallen diverse soorten lekkernijen. Patisserie is de combinatie van smaak en kunst. Hierbij kunt u denken aan gebakjes, taarten, petit fours en bonbons.

Workshop bonbons maken

Als beginneling is het leuk om klein te beginnen. Zo is er de mogelijkheid om workshops te volgen voor het maken van bonbons. Het maken van bonbons kan zo verschillend zijn. Zo houdt de één meer van pittige chocolade en de ander weer van chocolade met vulling. Neem eens een kijkje bij onze workshops voor het maken van bonbons.

Handig!

De lekkerste bonbons gemaakt tijdens de workshop? Oefen thuis verder met de recepten die u mee naar huis krijgt. Zo kunt u ook thuis de heerlijkste en mooiste patisserie maken.

Onze najaars actie is nog tot en met november en betaalt u slechts €32,50!

Workshops bij Sugarstars

It all began one snowy day in Marieke’s kitchen….

Sugarstars is opgericht door Marieke Vesseur en haar man. Sinds 2009 zijn wij actief in de wereld van het bakken. Na zelf veel ervaring op te doen en de opleiding patisserie te volgen, is Sugarstars opgezet. Bij Sugarstars kan iedereen, van beginneling tot aan gevorderde, workshops volgen in het maken van heerlijke kunstwerken. Zo is er de keuze tot het maken van bruidstaarten, gewone taarten, bonbons en cupcakes.

Sugarstars staat dan ook voor een feest met smaak!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

SUGARSTARS  

Sweet Catering

bottom of page