top of page

5x Bruidstaartinspiratie

En dan is het eindelijk zo ver. Uw prins op het witte paard is op één knie gegaan en heeft u ten huwelijk gevraagd. Van nu af aan kunnen jullie samen de meest bijzondere dag van jullie leven gaan plannen.

Hoewel de bruidsjurk vaak het meest belangrijke onderdeel is van deze speciale dag, zijn er nog tal van andere belangrijke zaken. De trouwlocatie, uw vervoer, de dagindeling en de bruidstaart. De bruidstaart vraagt alleen om wat extra aandacht. De taart moet natuurlijk niet alleen een prachtig kunstwerk zijn. De taart moet ook nog heerlijk smaken. Op het gebied van bruidstaarten kunt u alle kanten op. Wilt u een kleine, bescheiden taart of wilt u uitpakken met een gigantische taart met glitters, strikken en bloemen als versiering? Ook de zgn. ‘naked cake’ is tegenwoordig populair. Hoeveel verdiepingen krijgt de taart, wat wordt de versiering op de taart, welke kleuren krijgt de taart en hoe smaakt de taart? Deze vragen moeten allemaal worden beantwoord.

Hoe maak ik mijn eigen bruidstaart?

Normaal gesproken kunt u de bruidstaart van tevoren wel proeven, maar wordt u minder betrokken bij het ontwikkelingsproces, dan bijvoorbeeld bij het uitzoeken van uw jurk of de trouwlocatie. De mogelijkheid om zelf uw bruidstaart te maken, met behulp van een workshop, is toch de uitgelezen kans om meer betrokken te raken bij uw eigen trouwerij? U leert op een ontspannen manier hoe u een taart kunt maken, vanaf het begin- tot het eindpunt. U leert hoe u taarten vult, bekleedt en decoreert. De bruidstaart krijgt een persoonlijke draai, doordat u zelf uw eigen bruidstaart maken. Sugar Stars biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop van drie dagdelen, waarbij u zelf een bruidstaart gaat maken. Natuurlijk neemt u na afloop de taart lekker mee naar huis.

Waar kan ik mijn eigen bruidstaart maken?

Ben u geïnteresseerd in een workshop bruidstaarten maken of wilt u meer informatie over de workshops of diensten van SugarStars, dan kunt u terecht op de website www.sugarstars.nl. Om het beslissingsproces met oog op uw aanstaande bruidstaart wat makkelijker te maken volgen hier vijf prachtige bruidstaarten, waarvan er één op uw aankomende bruiloft misschien wel staat te schitteren.

Bruidstaart

Bruidstaart met kleur

zilveren bruidstaart

Bruidstaart met meerdere lagen

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

SUGARSTARS  

Sweet Catering

bottom of page